Tekening Tuinbank


Tekening Tuinbank ➡️ Download hier Bouwtekeningen


 
woodworking

Tekening Tuinbank

Een tuinbank is een geweldige manier om te ontspannen en van je tuin te genieten. Als je van plan bent om zelf een tuinbank te maken, zal je een goede tekening nodig hebben om van te werken. In dit artikel leer je hoe je een tekening van een tuinbank kunt maken.

Stap 1: Meet de afmetingen

Om een tuinbank te maken is het belangrijk dat je alle afmetingen kent. Je zult de breedte en hoogte van de bank moeten meten, plus de diepte van de zitting en de armleuningen. Neem deze maten op en zet ze op papier.

Stap 2: Teken de basis

Met de afmetingen kun je een basis tekening maken van de tuinbank. Begin met het maken van een vierkant of rechthoek met de breedte en hoogte van de bank. Voeg daarna de zitting toe met de diepte die je eerder hebt gemeten. Teken ook de armleuningen, zodat je de bank af kunt maken.

Stap 3: Voeg details toe

Je tekening is haast klaar, maar je kunt nog wat details toevoegen. Voeg bijvoorbeeld een rugleuning toe, of leuningen aan de zijkanten. Als je wilt, kun je ook voegen, schroeven of andere onderdelen toevoegen aan je tekening. Nu heb je een goede tekening van je tuinbank die je kunt gebruiken om mee te werken!

Gereedschap dat je nodig hebt

  • Hamer – om spijkers te slaan
  • Boor – om gaten te maken
  • Schroeven – om alles bij elkaar te houden
  • Zaag – om hout te snijden

FAQ

  • Hoe maak je een tekening van een tuinbank? Je begint met het meten van de afmetingen van de bank. Vervolgens maak je een basis tekening met de metingen, en voeg je details toe zoals een rugleuning of schroeven. Klaar is je tekening!
  • Wat heb ik nodig om een tuinbank te maken? Je hebt onder andere een hamer, boor, schroeven en zaag nodig om de tuinbank te maken.Tekening Tuinbank Bouwtekening Downloaden