Tuin Bar Maken


Tuin Bar Maken ➡️ Download hier Bouwtekeningen


 
detail photograph

Tuinbar Maken: een Gids

Heeft u ooit gedroomd van een eigen tuinbar? Nu is uw kans om de perfecte tuinbar te creëren! Met deze gids kunt u een tuinbar maken die precies past bij uw tuin.

Stappen om je eigen tuinbar te maken

  • Stap 1: Kies een locatie voor je bar. Kies een plek waar je volop zonlicht krijgt maar ook schaduw voor de warmere dagen.
  • Stap 2: Koop of bouw een bar. Koop een kant-en-klare bar of bouw je eigen bar. U kunt een standaard houten bar bouwen of een kunststof bar.
  • Stap 3: Kies een barmeubilair. Kies een barstoelen of barkrukken, afhankelijk van uw budget.
  • Stap 4: Kies een terrastafel. Kies een tafel die past bij de stijl van je bar.
  • Stap 5: Koop baraccessoires. Koop een ijsemmer, een opener, glazen en andere accessoires.
  • Stap 6: Voeg een verlichting toe. Koop een hanglamp of een andere verlichting voor je bar.

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een bar voor mijn tuinbar?

Kies een bar die past bij de stijl en het thema van je tuin. Als je een eclectisch thema hebt, kun je een kleurrijke of opvallende bar kiezen. Als je een modern thema hebt, kies dan voor een minimalistische bar. Als je een klassiek thema hebt, kies dan voor een houten bar.

Hoeveel barstoelen heb ik nodig?

Het aantal barstoelen dat je nodig hebt, hangt af van de grootte van de bar. Als je een kleine bar hebt, heb je misschien maar twee of drie barstoelen nodig. Als je een grote bar hebt, heb je misschien vier tot zes barstoelen nodig.

Hoe maak ik mijn tuinbar klaar voor gebruik?

Als je klaar bent met het bouwen van de bar, voeg dan verlichting toe, zoals een hanglamp of een ander soort verlichting. Vervolgens kun je de bar voorzien van een aantal baraccessoires, zoals glazen, een ijsemmer en een opener. Als je deze stappen hebt voltooid, is je tuinbar klaar om te gebruiken!


Tuin Bar Maken Bouwtekening Downloaden