Verrijdbare Bar Maken


Verrijdbare Bar Maken ➡️ Download hier Bouwtekeningen


 
woodworking

Verrijdbare Bar Maken

Wat is een verrijdbare bar?

Een verrijdbare bar is een handige oplossing voor het serveren van dranken en snacks. Het is een bar die kan worden verplaatst om aan verschillende behoeften van uw gasten te voldoen. Verrijdbare bars kunnen worden gebruikt in bars, restaurants, discotheken en andere openbare ruimtes.

Hoe maak je een verrijdbare bar?

Hieronder volgt een stapsgewijze handleiding voor het maken van een verrijdbare bar.

 • Stap 1: De basis

  Kies een stevige basis voor je verrijdbare bar. Het is het beste om een kunststof of houten frame te gebruiken. Denk ook aan de maten van je verrijdbare bar. Deze zou vrij groot moeten zijn, zodat er voldoende ruimte is voor het plaatsen van dranken, glazen en andere serviesgoed.

 • Stap 2: Verplaatsbaarheid

  Zorg ervoor dat je bar eenvoudig te verplaatsen is. Dit betekent dat je moet kijken naar het aantal wielen dat je nodig hebt om je bar te verplaatsen. Kies wielen die sterk genoeg zijn om een ​​grote bar te dragen.

 • Stap 3: Basisafwerking

  Pas de afwerking van je verrijdbare bar aan. Je kunt het frame verven, bekleden of bedekken met behang. Bevestig ook verlichting aan je bar, zodat je gasten zelfs ’s nachts kunnen genieten van hun drankjes.

 • Stap 4: Extra’s

  Voeg extra’s toe om je bar aantrekkelijker te maken. Je kunt bijvoorbeeld een tapkraan of een grote koeler installeren. Je kunt ook een aantal barstoelen toevoegen, zodat je gasten kunnen zitten om hun drankjes te nuttigen.

FAQ

 • Wat heb ik nodig om een ​​verrijdbare bar te maken?

  Je hebt een stevig frame nodig, verplaatsbare wielen, verf of behang, verlichting en eventuele extra’s zoals een tapkraan of koeler.

 • Hoe ga ik de verrijdbare bar verplaatsen?

  Je verrijdbare bar moet worden voorzien van stevige wielen, zodat je de bar gemakkelijk kunt verplaatsen.

 • Hoe zorg ik ervoor dat mijn verrijdbare bar er aantrekkelijk uitziet?

  Je kunt het frame verven, bekleden of bedekken met behang. Verlichting is ook een goed idee om je verrijdbare bar aantrekkelijker te maken.


Verrijdbare Bar Maken Bouwtekening Downloaden